Entertainment
12 april 2007 - Ron Smeets

Tijd over? Haal je Nokia E65 uit elkaar. . .

. . .en probeer hem daarna weer werkend in elkaar te zetten.

Een van de bezoekers van HowardForums had duidelijk genoeg tijd om zijn E65 tot op het laatste schroefje uit elkaar te halen.

Althans, dat zou hij hebben kunnen doen. Feitelijk heeft hij niet meer dan de Nokia techneuten handleiding gekopieerd en online gezet zodat anderen hun E65 uit elkaar kunnen gaan halen.

Gelukkig heeft hij een dag later ook de moeite genomen om de handleiding voor het in elkaar zetten van de E65 nog online te zetten.

ik hoor graag wanneer het iemand gelukt is weer te bellen met het toestel nadat hij beide handleidingen gelezen en opgevolgd heeft :-) Als het goed is ziet hij er dan weer zo uit als hier onder.Gerelateerde links:
Nokia E65 mock-ups te koop
Nokia E65 krijgt WiFi en VoIP
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.