Entertainment
10 november 2008 - Ron Smeets

Tiffany mobieltje van 100.000 Euro in drie dagen uitverkocht

Het met 537 Tiffany & Co. diamanten belegde mobieltje dat sinds vorige week in Japan via Softbank voor zo'n 100.000 Euro te koop was, is daar in drie dagen tijd uitverkocht.

Dat klinkt alsof ze in Japan geen recessie en krediet crisis kennen maar er moet wel bij gezegd worden dat er maar acht exemplaren van deze extreem dure en luxe GSM beschikbaar waren.

Dan nog is het, in deze financieel onzekere tijden, een hele prestatie om acht toestellen van elk 100.000 Euro in drie dagen te verkopen. Schijnbaar houden de Japanse rijken nog wel van echte bling-bling en zijn ze ook nog steeds bereid om daar fors voor te betalen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.