Entertainment
16 maart 2007 - Ron Smeets

Tiesto en Sony Ericsson in concert op Schiphol

Reizigers die op Schiphol hun bagage van de band willen halen, kunnen wellicht vanuit de verte meegenieten. Vanavond geeft Tiësto een uniek en exclusief concert in de nieuwste bagagedepot van Schiphol Amsterdam Airport.

Het spetterende, vier uur durende optreden is tevens de aftrap van de “Elements of Life” wereldtournee 2007-2008 en de samenwerking met Sony Ericsson. Deze vallen samen met de release van zijn gelijknamige nieuwe album, dat in april verschijnt.

Tiësto heeft een flink aantal primeuren op zijn naam staan. Zo is hij de eerste internationale DJ ter wereld die twee nachten achter elkaar voor een uitverkocht stadion stond met meer dan 25.000 dolenthousiaste muziekliefhebbers. En hij is maar liefst drie keer uitgeroepen tot ’s werelds beste DJ. Tiësto: “Ik ben heel blij met de samenwerking. Sony Ericsson is een heel cool merk, dat absoluut bij mij past.”

Speciaal voor de “Elements of Life” tour heeft Sony Ericsson, in samenwerking met Hi, een prepaidpakket ontwikkeld met de Sony Ericsson K320i, die wordt voorzien van een speciale verwisselbare style-up cover met het artwork en design van de Tiësto “Elements of Life” CD en wereldtournee! In combinatie met een Hi-abonnement worden bij de W610i (Steel Silver) en W880i (Steel Silver) Walkman telefoons het nieuwste album van Tiësto cadeau gedaan, samen met de HPM-85 koptelefoon, om er meteen van te kunnen genieten.

Rond de “Elements of Life” wereldtournee zullen er nog meer activiteiten door Sony Ericsson worden georganiseerd: er zijn felbegeerde VIP-kaarten inclusief “meet & greets” met Tiësto te winnen. Sony Ericsson geeft ook reizen weg naar de spectaculaire concerten aan de andere kant van de wereld, zodat je Tiësto letterlijk kan volgen op zijn wereldtournee!

Tijdens de tour kun je ook verschillende wallpapers, ringtones, tracks en videoclips downloaden voor op je Sony Ericsson telefoon.Gerelateerde links:
CeBIT Primeur: Sony Ericsson W660i
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
GSM concert
Ringtone concert in Chicago
Mobiele loterij voor Akon concert van Orange
RW concert live op mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.