Entertainment
16 augustus 2012 - Ron Smeets

Tientallen mobieltjes filmen schietincident in New York

Afgelopen zaterdag werd een 51-jarige man die een aantal lokale politieagenten bedreigde met een mes na een achtervolging te voet doodgeschoten. Dat is natuurlijk niet bepaald mobiel nieuws, ware het niet dat in de uren na het incident de nodige foto's en video's opdoken die door getuigen werden gemaakt met hun mobiele telefoons.

Een toestel werd direct na afloop door de aanwezige politiemacht in beslag genomen. De New Yorkse politie wil daar echter niet op reageren. Hieronder kun je een ander filmpje bekijken van het incident. Daarop is goed te zien hoeveel omstanders achter de agenten aan lopen met hun mobiele telefoon in de 'aanslag'. Bizar!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.