Concepten
14 maart 2014 - Ron Smeets

Tientallen iPhone 6 concepten (video)

Geruchten rondom de volgende generatie van de iPhone duiken dagelijks in grote getalen op. Hetzelfde geldt voor concept ontwerpen van het toestel. Kleurtjes, gebogen schermen, phablet afmetingen, metalen behuizingen in alle soorten, maten en vormen... je kunt het zo gek niet bedenken of het is al gemaakt.

En de enige die echt weten hoe de iPhone 6 er uit zal gaan zien zijn de dames en heren in Cupertino. Hoewel, als die net zoveel vernieuwing in het ontwerp van de de volgende generatie iPhone stoppen als in de afgelopen drie modellen, dan moet het voorspellen van het uiterlijk van de iPhone 6 niet zo moeilijk zijn, toch? 

Hieronder staan enkele concept video's. De complete afspeellijst telt 93 video's. Ongeveer de helft daarvan, gaat echter niet over de iPhone 6, maar het zijn er nog altijd enkele tientallen. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.