Entertainment
01 maart 2006 - Ron Smeets

Tiener verkoopt camphone film douchende meiden

De iets ouderen onder jullie kunnen zich ongetwijfeld nog de scenes uit Amerikaanse films herinneren waarbij hele groepen tieners zich in de sporthal verdrongen voor een gat in de muur van de doucheruimte om te proberen een glimp op te vangen van de douchende meiden.

Tijden veranderen en dus is deze vorm van 'gluren' nu in een high-tech jasje gestoken, getuige de actie van een 14-jarige Bosnische jongen.

Na een basketbalwedstrijd van het lokale damesteam verschuilde de tiener zich in een onderhoudsruimte boven de douches en filmde vervolgens door een gaatje in het plafond de naakte en douchende meiden. Omdat hij niet alleen wilde genieten van het tafereel verkocht hij de opnames vervolgens voor twee Euro per foto aan iedereen die ervoor wilde betalen.

Hij viel door de mand toen een van de 'fotomodellen' via een vriend attent werd gemaakt op het feit dat er naaktfoto's van haar en haar vriendinnen in de douche in omloop waren.

De tiener zal zich binnenkort voor de jeugdrechter moeten verantwoorden.Gerelateerde links:
Vrouw fotografeert potloodventer
Naaktfoto's in ruil voor beltegoed
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.