Entertainment
10 juni 2007 - Ron Smeets

Tiener verdronken nadat zijn GSM in het water viel

Een bizar, maar toch vooral triest verhaal uit het zuiden van de VS.

Daar is de 16-jarige Eddie Allen tijdens het vissen verdronken toen hij probeerde zijn in het meer gevallen mobieltje op te duiken.

Ook zijn vriend met wie hij op de boot vertoefde kwam, toen hij probeerde Eddie te redden, in de problemen, vermoedelijk door de stroming in het meer. Een derde visser kon de 24-jarige vriend nog redden maar voor Eddie kwam de hulp te laat.

Zoals gezegd, een triest verhaal en het bewijs dat je je GSM beter kunt laten 'verdrinken' mocht het je gebeuren dat ie over boord gaat.Gerelateerde links:
Hoe reanimeer ik mijn verdronken mobieltje
Water in m'n display?!?
GSM houder voor in het zwembad
F703i mocht niet in een emmer water!
Vrouw sterft na Wii wedstrijd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.