Nieuws
12 juli 2009 - Ron Smeets

Tiener SMS-end de put in

Nee, dit is geen verontrustend bericht over jeugdelijke SMS verslaving maar een bizar nieuwtje waarin een onoplettende tiener en openstaande putdeksel de hoofdrol spelen.

De 15-jarige Alexa Longueria viel onlangs zo'n anderhalve meter diep in een put van het New Yorkse riool. Gelukkig voor haar bleef de schade beperkt tot wat schaafwonden op haar rug en schouders.

Zo zie je maar weer dat ook lopend SMS-en gevaarlijk kan zijn. Heb je een iPhone, dan kun je natuurlijk Email-N-Walk installeren

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.