Toestellen
04 maart 2011 - Ron Smeets

Tien-vinger multitouch demo op de LG Optimus 2X Speed

De LG Optimus 2X Speed wordt de eerste dual core smartphone die over een paar weken in de winkels zal liggen. Hoewel her en der nog volop gepseculeerd wordt over de toegevoegde waarde van een dual core processor in een smartphone kan ik wel al zeggen dat mijn eerste ervaringen met de Optimus 2X Speed zeer positief waren. Het toestel is echt razendsnel.

IntoMobile publiceerde gisteren een korte multi touch demo van deze nieuwe LG en daarin kun je zien dat je hem probleemloos met tien vingers tegelijk kunt 'bedienen'.

Wat je precies kunt met tien-vinger-multitouch op een smartphone met een 4 inch display is nog maar de vraag maar deze demo toont volgens mij wel weer aan waar de dual core processor van de LG Optimus 2X Speed toe in staat is.

http://www.youtube.com/watch?v=_nu7dI-AUm8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.