Nieuws
07 juni 2011 - Ron Smeets

Tien dagen offline...

Het zal de meesten van jullie niet ontgaan zijn dat ik de afgelopen tien dagen niet aanwezig ben geweest hier. Ik zal daar niet teveel over uitwijden, want daarvoor is Mobile Cowboys natuurlijk niet de meest geschikte plek, maar ik wil jullie, de lezers, fabrikanten en andere (pers)contacten, toch even een korte update geven.

Op 28 mei is de moeder van mijn vriendin overleden. De zorg voor mijn vriendin en hulp bij de nasleep van het overlijden hebben mij doen besluiten de afgelopen tien dagen mij volledig hierop te richten.

Hoewel nog niet alles afgehandeld is, zal ik vanaf vandaag de 'Mobile Cowboys' draad weer oppakken. Mijn dank gaat uit naar Cowboys Chris, Mark, Dennis en Jöran die de afgelopen anderhalve week Mobile Cowboys up-and-running gehouden hebben. Vanaf deze middag zal het weer business-as-usual zijn, hier ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.