Entertainment
30 maart 2007 - Jeroen de Hooge

Thumbgames.mobi ruim 400 gratis spellen

Bor3d heeft een download portal gelanceerd met daarop ruim 400 gratis mobiele spellen voor meer dan 1000 verschillende toestellen. In-game advertenties die voor en na het spelen op het scherm verschijnen gaan voor de inkomsten zorgen.

"De markt voor mobiele spellen is booming, maar iedereen zoekt nog naar een goed businessmodel. Wij denken dit met advertenties te kunnen realiseren, dit zal het goed gaan doen, zeker in Nederland ", aldus Harry Lips, marketing manager van Bor3d.

Zijn conclusie wordt mede ondersteund door een recent onderzoek van de Online Publishers Association (OPA), dat stelt dat meer dan éénderde van de mobiele internetgebruikers advertenties wil bekijken in ruil voor gratis content. "In dit model wint iedereen; de ontwikkelaar, de uitgever, de adverteerder en maar op de eerste plaats natuurlijk de consument".

De mobiele spellen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals actie-, arcade-, retro-, puzzel- en casinospellen. Met één klik download de gebruiker het spel van zijn keuze, het intelligente systeem heeft er dan al op de achtergrond voor gezorgd dat het spel in het specifieke formaat wordt geleverd van zijn of haar mobiele telefoon.

Door met je mobieltje te surfen naar http://thumbgames.mobi kunnen de spellen direct gedownload worden.Gerelateerde links:
T-Mobile met bluetooth games
Speel PSOne games op je PSP
Mobiele games met gebaren bediening
EA Mobile Games gaat operators omzeilen
Mobile Game Communities groeien
Games voor je BlackBerry
Cool Runnings game voor je mobiel
Ringtones van Nintendo games
Mobiele GPS games
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.