Entertainment
18 oktober 2007 - Redactie MobileCowboys

The Target

Vandaag is er de landelijke lancering van “The Target”, een achtervolgingsspel waarin 3 politieteams jacht maken op een ontsnapte gangster. Hun wapens: een GSM en een GPS.

The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor. In The target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat.

Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz... Maar telkens hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad.

Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun 'target' (de gangster) verwijderd zijn. Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatie op zijn scherm... én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden...

Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?”

Het Spel zal in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Groningen worden uitgezet.Gerelateerde links:
Kleinste GPS ontvanger ooit
SIMkaart met GPS
Snelle GPS
Eerste foto's van PSP met GPS
Mobiele GPS games
De externe doe-het-zelf GPS antenne
Eerste GPS-PDA met WiFi
Garmin Astro wordt met GPS Tracker geleverd
We maken een GSM met GPS en noemen hem. . .
Bluetooth mini GPS ontvanger
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl