Nieuws
18 september 2008 - Redactie MobileCowboys

The Phone House doet meer dan mobieltjes verkopen

Tijdens het Christmas Event van The Phone House werden behalve de mobiele toestellen, waaronder de LG KP500 die exclusief bij The Phone House te koop zal zijn, die we de komende maanden onder andere in hun winkels mogen verwachten ook enkele andere (unieke) diensten belicht.

Bert van Dam, Managing Director van The Phone House, kondigde aan dat de retailer de komende periode de weg die vorig jaar is ingeslagen, die van Excellent Customer Service Experience, zal vervolgen. “We hebben ons tot doel gesteld om de Customer’s Friend te worden.” aldus Bert van Dam. “We willen meer dan alleen service bieden, we willen ons in de klant verplaatsen zodat we de klant niet alleen begrijpen maar ook echt kunnen helpen.“

Enkele voorbeelden van de extra service die The Phone House biedt zijn de Datatransfer Service, waarbij de data (contacts, foto's, filmpjes, opgeslagen SMSjes etc) van je oude toestel gratis overgezet worden naar je nieuwe mobieltje, en het Welcome Pack met accessoires, handige informatie over onder andere bellen in het buitenland en een korte uitleg over je nieuwe toestel.

Nieuw is de proef met Batterij Oplaadpunten. In 50 winkels van The Phone House kun je de accu van je mobieltje (of digitale camera) in een Lafsluitbare (met jouw pincode beveiligde) snellader leggen. Na 15 minuten haal je de batterij op en je bent de hele dag weer bereikbaar.Gerelateerde links:
Motorola Zine ZN5 over enkele weken in de winkels
LG KP500 duikt op tijdens PhoneHouse kerstshow
Typhone overgenomen door de Phonehouse
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl