Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

The Phone House België verkocht aan Belgacom

In Nederland is The Phone House, zeker na de overname van BelCompany door Vodafone, nog een van de weinige (samen met Telecombinatie) onafhankelijke telecomwinkels.

Vandaag werd bekend dat Belgacom de 114 winkels van de The Phone House in België overneemt voor een bedrag van 22 miljoen Euro.

The Phone House zal in België, ook na de overname, onder haar eigen merknaam blijven opereren. De winkels worden, vooralsnog, dus niet 'omgebouwd' tot Belgacom Shops.

"Met zijn 114 winkels sluit The Phone House België naadloos aan bij het distributienet van Belgacom. Hierdoor kan Belgacom haar aanwezigheid in de distributie van mobiele producten en diensten versterken ... De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden", zo luidt het persbericht.

'De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden'
'De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden'
De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden', zo staat in het Belgische persbericht te lezen.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.