Nieuws
26 april 2010 - Ron Smeets

The Next Web iPhone App

Vanaf morgen zijn diverse Cowboys, waaronder ikzelf, weer aanwezig op een van de leukste internet conferenties van Europa; The Next Web in 'ons eigen' Amsterdam.

De lijst met sprekers is ook nu weer indrukwekkend en in het programma wordt vooral de eerste dag ook veel aandacht geschonken aan Mobiele ontwikkelingen, platforms, apps etc. Daarnaast heeft de organisatie dit jaar een speciale 'The Next Web iPhone App' gelanceerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.