Nieuws
29 januari 2009 - Redactie MobileCowboys

The Next Web 2009

The Next Web Conference komt er weer aan en wordt gehouden op 15, 16 en 17 april 2009 op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam.

Leer alles over de ideeën, business models, bedreigingen en oplossingen in de toekomst van Internet tijdens The Next Web Conference 2009 samen met een internationaal gezelschap van meer dan 900 mensen uit 30 landen.

Een van de onderdelen is o.a. een Mobile Dev Camp - Mobile developers gather at the Mobile Dev Camp. Here they show their mobile apps to each other, build new apps for the iPhone and Android and discuss the field with like minded people -.

The Next Web Conference is een sinds 2006 jaarlijks terugkerende conferentie in Amsterdam. Vorig jaar waren en meer dan 750 deelnemers uit 30 landen en keken er nog eens 20.000 mensen mee via de ‘livestream’ op Internet. Daarmee is dit event een van de grootste, in haar soort, ter wereld.

The Next Web Conference speelt een belangrijke rol bij het introduceren van Europesche veelbelovende technologie start-ups. Een geselecteerde groep van 24 start-ups krijgt de kans om hun product of service ‘on stage’ te presenteren aan de aanwezige investeerders en journalisten.

Juist in economisch barre tijden lijkt er veel behoefte te zijn aan een vooruitblikkend evenement. Patrick de Laive, organisator van de conferentie licht toe: “mensen bekijken meer kritisch welke events ze wel en niet bezoeken dit jaar. Omdat dit onze vierde editie is en we inmiddels een goede reputatie hebben met The Next Web Conference, krijgen we al een hoop aanvragen van deelnemers, startende bedrijven en de pers. We gaan er weer een geweldig event van maken!

Early Bird: EUR 500 (ex BTW) - slechts beperkt beschikbaar !!!
(Maar 150 tickets beschikbaar)
https://thenextweb.paydro.net/

Er is tevens maar beperkte plek voor bloggers en pers.
Neem contact op met Patrick de Laive voor meer informatie:
patrick@thenextweb.com
+31 6 4200 4200

Meer info is te vinden op de website van The Next Web Conference

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl