Entertainment
06 december 2009 - Ron Smeets

The Matrix scene in Lego nagespeeld

OK, het is een beetje off-topic voor Mobile Cowboys. Alhoewel, er zijn natuurlijk wel koppelingen te vinden tussen mobiele telefoons en zowel Lego als de film The Matrix, maar niet op deze manier. Toch vond ik onderstaande video waarin de scene 'Trinity, Help!' tot in perfectie met de Deense bouwsteentjes nagespeeld wordt veel te leuk. Na de klik kun je de video nog een keer bekijken, maar dan met het origineel ernaast.

http://www.youtube.com/watch?v=iDe4v318f64

Let ook op de bewegingen van Neo als hij op de grond ligt en de schaduwen van de 'acteurs' in beide filmpjes. Heel erg goed gedaan en bijzonder grappig, maar dat is mijn mening ;-) Enjoy! Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.