Toestellen
31 oktober 2008 - Ron Smeets

The Gadget Inspectors over de G1

Sinds gisteren ligt de G1 ook in de Engelse T-Mobile winkels en The Gadget Inspectors (nee, niet andersom ;)) van The Telegraph hebben er een bijzonder grondige en grappige videoreview van gemaakt. Daarvoor zijn ze op bezoek gegaan in het hoofdkantoor van Google in Londen.

Overigens scoort het toestel bij de twee Inspectors behoorlijk goed. Zij geven hem respectievelijk een 9 en een 10. Ietwat aan de hoge kant als je het mij vraagt, maar de video is wel vermakelijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.