Nieuws
17 maart 2012 - Ron Smeets

Tethering (WiFi Hotspot) functie komt naar alle Lumia's

Een van de onzekerheden betreffende de Nokia Lumia 710 en Lumia 800 is de beschikbaarheid van tethering (WiFi Hotspot).

Nokia heeft deze functie wel al 'af fabriek' bij de Lumia 610 en Lumia 900 'ingebouwd' maar de twee eerste modellen moeten het nog zonder deze, voor velen, handige feature stellen.

Welnu op Nokia Connects heeft de Finse fabrikant een groot aantal vragen over de Lumia 900 beantwoord. Een daarvan ging ook over tethering en Nokia bevestigd met haar antwoord dat deze functie binnenkort ook beschikbaar komt, middels een update, voor de Lumia 710 en Lumia 800. Letterlijk zegt de fabrikant:

Q: When will the tethering update for the Lumia devices be pushed out?

A: It will be in coming soon for 800 and 710 via Zune update, for 610 and 900 it will be available at launch.

Nu nog wachten op die update dus. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.