Nieuws
26 januari 2011 - Ron Smeets

Tethering op Windows Phone 7 (voor gevorderden)

Tethering, mobiel internetten op je PC of laptop met behulp van de data connectie van je mobiele telefoon, is nog niet mogelijk met Windows Phone 7 toestellen.

PocketNow heeft echter een uitgebreide stappenhandleiding gepubliceerd van een hack die dat wel mogelijk maakt. Letwel, dit is zeker geen hack voor de gemiddelde gebruiker. De dertien stappen omvatten namelijk ook de download en installatie van diverse bestanden en programmas. Echt iets voor gevorderden dus.

De hack is afkomstig van een van de leden van het XDA Developers Forum. De hele handleiding, compleet met download links naar de benodigde bestanden, kun je hier vinden. Gebruik, zoals altijd, op eigen risico.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.