Nieuws
25 februari 2008 - Ron Smeets

Testmodel S500i gestolen. . .

Tja, soms wordt je maar weer eens herinnerd hoe populair sommige mobiele toestellen eigenlijk zijn.

Zoals bekend had ik al enkele maanden een test exemplaar van de S500i in mijn bezit vanwege de voortdurende problemen die deze Sony Ericsson heeft met brekende toetsen. Het toestel werd de afgelopen weken vooral door mijn dochter getest, die veel meer SMS-t dan ik en zij was, op het breken van enkele toetsen na, verder bijzonder tevreden.

Afgelopen week is de S500i echter gestolen terwijl zij op school was. Vlak voor een pauze had ze het toestel in haar etui gestopt die in haar tas zat. De tas stond tijdens de pauze bij een leslokaar, samen met een tiental tassen van klasgenoten. Op dat moment heeft een van haar medeleerlingen van school het toestel uit haar tas ontvreemd en sindsdien zijn we ons testmodel dus helaas kwijt. . .

De school is momenteel nog bezig met een onderzoek maar ik heb weinig hoop dat we het toestel ooit nog terug zullen zien!Gerelateerde links:
Toetsen van ons S500i testmodel ook bezweken
Nog steeds brekende toetsen op de S500i
Top 10 reacties 2007: N95 en brekende toetsen S500i
Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.