Nieuws
06 september 2011 - Ron Smeets

Test ROM Windows Phone 7 Mango voor de Samsung Omnia 7

Binnenkort zal Windows Phone 7 Mango uitgerold gaan worden. Vanaf dat moment is het nieuwe Microsoft smartphone OS ook officieel beschikbaar met Nederlandse taal ondersteuning en -diensten.

Mocht je al een Windows Phone 7 toestel hebben, zoals de Samsung Omnia 7 bijvoorbeeld, dan kun je ook daarvoor een update verwachten. Helaas blijft het OS in de Engelse versie (vanwege de reeds aanwezige licentie) maar de Nederlandse diensten worden vanaf dat moment wel ondersteund. Inmiddels is er al een (demo) ROM van Windows Phone 7 Mango voor de Samsung Omnia 7 opgedoken.

De naam zegt het al, het is een test ROM en dus nog niet de final versie. Maar mocht je techsavvy genoeg zijn, dan kun je deze ROM eventueel, en op eigen risico natuurlijk, wel al installeren op je Omnia 7. De ROM en installatie handleiding voor het flashen kun je hier en hier vinden. Letwel, de uitgelekte test ROM is een versie voor T-Mobile in Duitsland dus er staan diverse applicaties van de provider zelf bij.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.