Nieuws
13 juli 2007 - Ron Smeets

Test je typesnelheid op de iPhone

OK, ik weet dat er nog maar weinigen in Nederland en Belgie zijn die een iPhone bezitten, maar dit kun je ook gebruiken om je typesnelheid op andere toestellen te testen.

Surf eerst met je browser op je PC of Laptop naar iPhone typing test. Typ daar een paar zinnen, klik op 'Typing Test' onder het invoerveld en kijk wat je gemiddelde typesnelheid is.

Vervolgens surf je met je mobieltje naar dezelfde site en voer de test nogmaals uit met het (virtuele) keyboard van je GSM of Smartphone. Aan het verschil kun je zien hoeveel langzamer (of sneller) dat gaat. . .Gerelateerde links:
iPhone Virtueel Keyboard instructiefilmpje
20% van alle iPhones gaat retour
Mobiel keyboard, maar dan anders
Draagbaar toestenbord
Nieuw wereldrecord SMSen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.