Entertainment
12 mei 2009 - Ron Smeets

Terminator Salvation iPhone game

Binnenkort verschijnt een nieuwe Terminator film in de bioscopen. De eerste zonder Arnold Schwarzenegger zelf. Schijnbaar kon hij het niet meer opbrengen naast zijn zware taak als Governator van California ;-)

Jammer, want ik betwijfel of Terminator Salvation zonder de über-terminator himself een succes wordt. Ter promotie komt Gameloft alvast met een teaser voor de iPhone Game van de film (video hieronder). Ook te volgen op Twitter. De game ziet er niet echt bijzonder uit als je het mij vraagt.

http://www.youtube.com/watch?v=IWDDPAmZd5k
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.