Toestellen
17 mei 2006 - Ron Smeets

Tennis GSM van Sagem

Wellicht geinspireerd door de WK voetbal GSM's en gadgets die de afgelopen weken gelanceerd zijn heeft Sagem besloten om ook maar een Tennis GSM te ontwerpen.

De my700x Roland Garrros zal in gelimiteerde oplage in de winkels verschijnen en behalva dat het toestel voorzien is van het officiele Roland Garros logo en de bijbehorende kleur, kun je ook naar live beelden kijken met een bijpassend EDGE abonnement.

De Roland Garros editie van deze Sagem heeft bovendien ook een tennis spelletje meegekregen vor het geval je je verveelt tijdens de pauze.

Het toestel beschikt verder nog over een 1.3MP cam, FM Radio, Bluetooth en Quuad-band GSM.Gerelateerde links:
Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!
ESPN sports mobieltje
Engelse WK GSM van T-Mobile
Kies je favoriete Bluetooth WK Headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.