Nieuws
15 november 2012 - Ron Smeets

Telstra: Vraag naar de Nokia Lumia 920 is 'beyond amazing'

Op 27 november horen we wanneer de Nokia Lumia 920 (en 820) in Nederland beschikbaar zullen zijn. Uit Australië, waar de Lumia 920 al te koop is, komen de eerste berichten dat de vraag naar het toestel erg groot is.

Sterker nog, Telstra, een lokale provider, twittert zelfs dat de Lumia 920 tot 27 november (toeval?) zelfs uitverkocht is en dat ook de werelwijde vraag naar het toestel ook groter is dan verwacht.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor Nokia. De vraag is echter wel hoeveel Lumia 920's er in Australië, en wereldwijd, beschikbaar zijn. Daarover heeft de Finse fabrikant nog geen cijfers bekend gemaakt en dat zullen ze, kijkend naar de historie, ook niet snel doen. Telstra meldt in een andere tweet, wel nog dat de wereldwijde voorraden voor de Lumia 920 'beperkt' zijn.

Telstra-Lumia-920-Tweet-a Telstra-Lumia-920-Tweet-b Telstra-Lumia-920-Tweet-c

Via (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.