Nieuws
21 april 2006 - Ron Smeets

Teller voor Villa Pardoes al op 620 Euro

Ik moet eerlijk toegeven dat we dit niet verwacht hadden.

De N91 die wij vorige week gereviewed hebben en die nu op Marktplaats te koop staat gaat, zoals de zaken er nu voor staan al 620 Euro opleveren voor Villa Pardoes.

Geinteresseerden kunnen nog tot morgenmiddag 12 uur bieden (meer dan 620 Euro dus) waarna wij contact zullen opnemen met degene die het hoogste bod geplaatst heeft om het toestel af te leveren (en natuurlijk ook meteen af te rekenen).

Het fotoalbum dat wij geplaatst hebben bij de review geeft een goed beeld van het totale pakket dat je voor die prijs krijgt.Gerelateerde links:
Nokia N91 het eerst bij MobileCowboys
Gereviewde Nokia N91 nu te koop
Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.