Nieuws
04 oktober 2007 - Ron Smeets

Teller van de Touch binnen vier maanden op 800.000

Ze zijn er bij HTC zelf positief door verrast want dat het succes van de Touch binnen vier maanden na de Europese en Aziatische release al deze vormen aan zou nemen had CEO Peter Chou niet verwacht.

De Touch ging in die periode namelijk al 800.000 keer over de toonbank. HTC deed deze medeling tijdens de aankondiging van onder andere het tweede toestel in deze lijn, de Touch Dual.

Daarmee is de Touch niet alleen het succesvolste HTC toestel van de afgelopen periode, maar ook een van de populairste Windows Mobile Smartphones ooit.Gerelateerde links:
Is dit de HTC Touch II aka. Nike?
HTC Touch volgende week in de winkel
HTC's grote primeur: de Touch (aka Elf, aka Xda Nova)
HTC Touch II officiëel als Touch Dual naar de winkels
Videodemonstratie van de HTC Touch
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.