Toestellen
16 juli 2010 - Ron Smeets

Teller Samsung Galaxy S is de miljoen ook al gepasseerd

Enkele dagen geleden liet Samsung via Twitter al weten dat men al meer dan een miljoen exemplaren van de Wave verkocht had. Welnu, die mijlpaal blijkt ook bij de Galaxy S al gepasseerd te zijn.

Dat maakte de Koreaanse fabrikant bekend in een gesprek met Fortune. Daarin werd ook gezegd dat de Koreaanse fabrikant minimaal 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S wil gaan verkopen. Tja, ik moet toegeven dat de Galaxy S op dit moment zeker tot een van de betere Android Smartphones behoort. En dat blijkt ook wel uit de review die Cowboy Marc twee weken geleden publiceerde.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.