Toestellen
31 juli 2008 - Ron Smeets

Teller Palm Centro op 2 miljoen

Amper vier maanden nadat Palm bekend maakte dat de miljoenste Palm Centro over de toonbank gegaan was is de teller nu al de twee miljoen gepasseerd.

Daarmee is deze relatief goedkope consumenten smartphone onverwacht (hoewel ze daar bij Palm anders over zullen denken) toch uitgegroeid tot een redelijk populair toestel.

Enkele weken geleden presenteerde Palm ook redelijk positieve kwartaalcijfers. Winst wordt er nog niet gemaakt, maar de omzet zit wel in de lift.Gerelateerde links:
Palm: meer omzet maar nog geen winst
Palm verkoopt 1 miljoen Centro's in zes maanden
Palm Centro eind Februari ook naar Europa
Eerste offciële foto van de Palm Centro uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.