Nieuws
04 mei 2006 - Redactie MobileCowboys

Telfort's eerste NK SMSen

Op 19 mei kent Nederland een nieuwe kampioen, namelijk de eerste Nederlands Kampioen sms 2006. Telfort organiseert samen met Radio 538 het eerste officiële Telfort NK SMS. Iedereen maakt tussen 8 en 19 mei kans om Nederlands kampioen sms 2006 te worden. De winnaar ontvangt een gouden mobieltje met één jaar gratis bellen en sms’en van Telfort (1000 minuten en 300 sms’jes per maand). Om je goed voor te bereiden op het kampioenschap, kun je onder andere een sms-training volgen op de site.

Radio 538 DJ’s als Dennis Ruyer, Barry Paf, Niels Hoogland, Froukje de Both en Jens Timmermans lezen op vaste tijdstippen een Nederlandse zin voor. Wie de zin het snelst foutloos terug sms’t naar shortcode 5380 plaatst zich voor de finaledag op 19 mei. In totaal strijden de tien snelste dagwinnaars mee naar de titel Nederlands kampioen sms 2006. Iedereen kan meedoen. Bij welke provider je ook zit. Daar doet Telfort niet moeilijk over. Op de site vind je onder meer de wedstrijddata en tijden, een sms-trainingscentrum met een duimtrainer, sms tips, uitslagen, laatste nieuws, prijzen, sms-game en nog veel meer.

“Sms heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Sms is een geaccepteerd communicatiemiddel geworden. Iedereen verstuurt ze. Vooral onder jongeren is het ongekend populair. Uit eigen onderzoek blijkt dat een groot deel van de jongeren zelfs meer sms’t dan belt. Via het Telfort NK sms willen wij de eenvoud, populariteit en het voordeel van sms benadrukken. Bij Telfort verstuur je bijvoorbeeld al een sms vanaf 5 eurocent??, aldus Roald Hulst, sales en marketing directeur van Telfort.

Dit evenement vindt dit jaar voor het eerst plaats en past bij de diverse activiteiten die Telfort dit jaar voor iedereen gaat organiseren ter ere van haar 10-jarige bestaan. Het NK sms is bedacht en ontwikkeld door creatief conceptbureau 12/30 in samenwerking met Telfort en Radio 538.Gerelateerde links:
Nieuw wereldrecord SMSen
Wereldrecord SMS-en onder de minuut
De SMS duim
Tiener in therapie voor SMS verslaving
Bluetooth SMS keyboard van Motorola
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl