Nieuws
23 juni 2005 - Ron Smeets

Telfort te koop?

Telfort zal mogelijk weer in andere handen terechtkomen. Het financieele dagblad liet woensdag al weten dat de telecomaanbieder in gesprek is met eventuele kopers. De laatste jaren is Telfort hard gegroeid, de vraagprijs zou daarom ook 1,2 miljard euro bedragen.

Vanuit Telfort zelf wil men nog niks bevestigen maar ontkennen doen ze het ook niet. Een woordvoerder liet wel weten dat Telfort “als pareltje van de telecomsector veel belangstelling krijgt".

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.