Nieuws
11 oktober 2007 - Ron Smeets

Telfort komt nu ook met VoIP en ADSL abonnementen

Steeds meer Mobiele providers breiden hun productportfolio uit met 'ouderwetse' ADSL abonnementen en VoIP diensten. De volgende in de rij is Telfort, getuige onderstaand persbericht dat vandaag uitgegeven werd.

Telfort biedt de consument twee nieuwe duidelijke nieuwe producten: internet met de maximaal haalbare snelheid van 20 Mb voor € 19,95 en gratis bellen naar vaste nummers in Nederland voor € 9,95 extra. Bij de introductie heeft Telfort internet direct het beste huidige marktaanbod. Met het aanbod richt Telfort zich op de prijsbewuste consument die behoefte heeft aan duidelijkheid.

Uit onderzoek, uitgevoerd door Maurice de Hond, blijkt dat ongeveer driekwart van de Nederlanders de internetmarkt ondoorzichtig vindt. Reden hiervoor is de grote hoeveelheid internetaanbieders en hun verschillende producten. Hierdoor vindt de consument het onduidelijk welke internetaanbieder de beste prijs/ kwaliteit verhouding biedt.

Telfort internet met vaste maandbedragen kent geen misleidende aanbiedingen. Het is een vast laag maandbedrag zonder prijsverhogingen na 12 maanden of extra kosten voor de doorbelasting van het vaste lijngebruik.

Een geheel nieuwe benadering in tegenstelling tot vele internetaanbieders die consumenten aan zich willen binden met inzet van tijdelijke kortingen. Acties en aanbiedingen bevatten regelmatig ondoorzichtige informatie door de kleine lettertjes of de bekende ‘mitsen en maren’. “Telfort internet kiest voor duidelijkheid richting de consument en maakt hiermee een einde aan de ondoorzichtige internetmarkt”, zegt Marco Visser, CEO Telfort.  

Uit het onderzoek van De Hond blijkt tevens dat internetaanbiedingen door 94% van de Nederlander worden ervaren als misleidend. Bovendien vindt 84% van de Nederlanders dat acties niet financieel aantrekkelijk zijn. Een tijdelijke voordelige internetaanbieding is dan ook niet de voornaamste reden voor de consument om over te stappen.

Redenen om wel over te stappen naar een andere internetaanbieder zijn tarieven (83%), betrouwbaarheid (74%), en snelheid (65%). CEO Telfort, Marco Visser: “Telfort internet is baanbrekend. Aantrekkelijke tarieven, betrouwbaarheid en hoge snelheid is waar de consument naar op zoek is en dat is nu precies wat Telfort internet biedt.

Om het voor de consument eenvoudig te maken, biedt Telfort internet het beste marktaanbod:

1. Internet tot 20 MB voor €19,95 per maand

- Gratis modem

- Geen aansluitkosten

- Geen doorbelasting van de vaste lijn

2. Vast bellen voor €9,95 per maand

- Gratis bellen naar vaste nummer in Nederland

- Geen starttarief naar vaste nummers in Nederland

- Nummerbehoud mogelijk

- Bellen met je huidige vaste toestel

Voor Telfort internet en Telfort vast bellen geldt een Fair Use Policy.Gerelateerde links:
Telfort verkoopt stand alone databundels
T-Mobile ziet grote toekomst in Mobile internet!
Telfort klanten kunnen nu ook op KPN netwerk bellen
Meer dan 1 miljoen VoIP abonnees in Nederland
Nederlandse VoIP abonnementen verviervoudigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.