Nieuws
24 maart 2014 - Ron Smeets

Telfort klanten kunnen nu ook 4G gebruiken

Het 4G netwerk van KPN nadert landelijke dekking. Het moment voor prijsvechter Telfort (onderdeel van KPN) om aan te kondigen dat klanten van deze provider nu ook 4G kunnen gebruiken. Natuurlijk moet je wel zorgen dat je een 4G toestel hebt. Telfort 4G is vanaf 31 maart beschikbaar.

De provider heeft er voor gekozen om klanten de mogelijkheid te geven 4G maandelijks aan of uit te zetten. Wil je even snel mobiel internetten dan kun je voor 5 euro een maand lang de InternetVersneller 4G activeren. Heb je het een maand later niet meer nodig dan zet je 4G gewoon weer uit. Wel opletten dat je dat op tijd doet natuurlijk.

Je hoeft dus niet speciaal een nieuw Via 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.