Toestellen
15 april 2008 - Ron Smeets

TeleVisie 2008 primeur: Samsung U800

Het derde nieuwe toestel, naast de L870 en de i900, dat Samsung meegenomen had naar Nieuwegein was de U800.

Naar eigen zeggen wordt dit een Ultra Series toestel voor de zakelijke markt, maar uit de specs die tot nu toe bekend zijn wijzen toch meer inde richting van een multimedia model. We zullen dus even moeten wachten op de officiele introductie van Samsung voordat daar meer duidelijkheid over komt.

De U800 is, voor zover nu bekend, voorzien van quad-band GSM met GPRS en UMTS support, een 3.2 megapixel camera, multimedia speler, FM Radio tuner, een TFT kleurendisplay (geen touchscreen), Bluetooth en USB 2.0. Geheel in de stijl van de 'Ultra Series' is de U800 met 9.8mm ook weer een ultraplat model.

Dit toestel werd gisteren als eerste gespot door Portablegear.Gerelateerde links:
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Samsung L870 gespot op Tele-Visie beurs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.