Toestellen
15 april 2008 - Ron Smeets

TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900

UPDATE: Zoals nu blijkt heeft Samsung afgelopen maandag en dinsdag de i900 per abuis getoond tijdens het TeleVisie 2008 event in Nieuwegein. Op verzoek van de fabrikant hebben wij de foto's van het toestel (tijdelijk) weer even offline gehaald.

Wij hebben het verzoek van Samsung natuurlijk ook gehonoreerd om toekomstige scoops van Samsung niet in gevaar te brengen ;-). De foto die nu weer bij dit bericht staat is het photoshop plaatje dat enkele maanden geleden al eens opdook in het geruchtencircuit.

De i900 wordt een multimedia toestel met touchscreen QVGA display, een 5 megapixel camera, Windows Mobile 6.1, WiFi, tri-band GSM met UMTS support, Bluetooth en USB 2.0.Gerelateerde links:
Samsung L870 gespot op Tele-Visie beurs
Samsung i900 vanaf September in de winkels?
Samsung i900 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.