Accessoires
29 november 2007 - Ron Smeets

Telefoontasje met 'Black Hole Pocket'

Ik heb meer dan één GSM, dat zal niemand echt verbazen, maar als ik een keer niet bereikbaar wil zijn dan zet ik mijn toestellen uit of in 'Flight Mode'.

Mobile Brando heeft nu een telefoontasje in haar assortiment die ervoor kan zorgen dat je onbereikbaar bent zonder dat je daarvoor je toestel hoeft uit te zetten of het profiel te wijzigen.

De Black Hole Bag heeft namelijk twee vakjes. Eentje om je GSM in te stoppen als je gewoon bereikbaar wilt zijn en eentje die ervoor zorgt dat het toestel direct onbereikbaar wordt omdat het materiaal van het tasje als 'signaal blocker' fungeert.

Misschien leuk als gadget en hij kost slechts 12 dollar, maar ik zie dit toch niet echt succesvol worden. Ten eerste denk ik dat je GSM accu een stuk sneller leeg zal lopen omdat het toestel zal blijven proberen om een netwerkverbinding te maken en ten tweede ben ik bang dat het de eigenschappen van het Black Hole vakje toch ook invloed kunnen hebben op de ontvangst als het toestel er maar aan één kant tegenaan ligt, of niet?Gerelateerde links:
Even geen mobiele bellers om je heen?
IR stoorzender en WK muis
Vermomde GSM stoorzender
Portable GSM stoorzender
Engelsen willen legalisering GSM stoorzenders
GSM verkeer blokkeren met de juiste verf
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.