Entertainment
14 mei 2012 - Ron Smeets

Telefoonsex, maar dan anders

Meridith's Parents Network ondervroeg ruim 1000 moeders tussen de 18 en 35 jaar (met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar) over het gebruik van mobiele telefoons.

Van de ondervraagde moeders bekende maar liefst 12% dat ze hun mobieltje wel eens tijdens de sex gebruikten. Ofwel, telefoonsex, maar dan anders ;-)

Wat mij intrigeert is wat deze moeders dan zoal doen tijdens 'de daad'. SMS'en of facebooken met vriend(in)en over hoe goed of hoe slecht hun partner is? Ik neem aan dat ze niet bellen, toch? Enfin, als er moeders zijn die dit lezen hun 'telefoonsex' ervaringen willen delen, reageer dan, maar hou het wel netjes a.u.b. Grote kans dat jullie kids dit ook lezen namelijk!

Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.