Accessoires
01 juli 2011 - Ron Smeets

Telefoonhoorn en 'basis station' voor je iPhone

De ouderwetse telefoonhoorn is een accessoire dat al vaker voorbijgekomen is hier. Toch wilde ik jullie deze twee ook niet onthouden ;-)

De eerste (foto hiernaast) is een hoorn die je in de 3.5mm audio aansluiting moet stoppen en waarmee je kunt bellen als een mobiele telefoongebruiker uit de tachtiger jaren.

De tweede vind ik zelf leuker. Dit is namelijk een soort van basis station waardoor de iPhone meer op een thuis-toestel gaat lijken. Behalve bellen kun je er ook je toestel mee opladen.

Het 'basis station': Telefoon-oud-iPhone

De Retro Hoorn: Retro-Hoorn-a

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.