Nieuws
27 februari 2011 - Ron Smeets

Telecom experts over het MWC, deel 2: Claudia Rahanmetan

In het tweede deel van de serie waarin Dutch Cowboys zes vragen stelt aan zeven Nederlandse telecom experts die aanwezig waren op het Mobile World Congress is het de beurt aan Claudia Rahanmetan van AndroidWorld.

Natuurlijk ga ik ook nu weer niet verklappen wat Claudia precies geantwoord heeft, maar HTC, Tablets en Android (hoe kan het ook anders ;-)) komen uitgebreid aan bod. Het hele verhaal kun je op Dutch Cowboys lezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.