Nieuws
24 februari 2011 - Ron Smeets

Telecom experts over het MWC, deel 1: Tim Wijkman

Gisteren publiceerde ik al mijn persoonlijke samenvatting van het Mobile World Congress van 2011. Omdat dit natuurlijk maar de bevindingen van één blogger zijn is het zeker zo interessant om ook de meningen van andere telecom experts te peilen.

Dutch Cowboys start vandaag met een zevendelige serie waarin aan zeven bloggers en journalisten zes vragen over hun bevindingen van het Mobile World Congress gesteld worden.

Wat zijn de toppers en floppers, welke fanbrikant gaat het helemaal (niet) maken dit jaar, welk smartphone OS is hot en wat vinden ze van de tablet hype zijn enkele van die vragen. De eerste expert die aan het woord komt is Tim Wijkman van GSM Helpdesk.

Het volledige verhaal van Tim kun je op DC lezen, maar zonder al te veel te verklappen kan ik wel al zeggen dat hij vooral spreekt over Android, de Samsung Galaxy S II, HTC's nieuwe toestellen, Sony Ericsson, LG en het fenomeen van de Tablets ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.