Entertainment
25 augustus 2006 - Ron Smeets

Tekort aan PS3 consoles voorspeld

Japanse analisten voorspellen dat Sony haar doelstellingen omtrent de levering van de PS3 consoles bij lange na niet gaat halen.

Sony zelf heeft aangegeven dat er tijdens de wereldwijde lancering in November 2 miljoen PS3's in de magazijnen zullen liggen en dat daar voor het eind van dit jaar nog eens 2 miljoen bij komen.

Analisten van Mitsubishi UJF zeggen echter over informatie te beschikken waaruit blijkt dat en een tekort is aan bepaalde onderdelen van de PS3 waardoor men verwacht dat er tussen November 2006 en Maart 2007 maximaal 3 miljoen PS3's de winkels zullen bereiken.

Mochten deze signalen waar zijn, dan nog is het natuurlijk afwachten of de vraag naar de PS3 daadwerkelijk zo groot zal zijn en of er meer dan 3 miljoen in de eerste 4 maanden verkocht zullen worden. Afwachten dus. . .Gerelateerde links:
PS3 begin november in de winkel voor 322 Euro
PS3 komt voor de kerst
PS3 in juni in productie?
PS3 pas in 2007 in de winkels?
Release PS3 in gevaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.