Geruchten
09 januari 2011 - Ron Smeets

Tekeningen van de iPhone 5 gelekt?

Het duurt nog een aantal maanden voordat de volgende generatie van de iPhone gepresenteerd gaat worden. 'Traditioneel' gebeurt dat ergens in Juni.

In Taiwan zijn de afgelopen uren enkele tekeningen, afkomstig uit een van de iPhone fabriken van Foxconn, uitgelekt waarvan gezegd wordt dat daarop het ontwerp van de iPhone 5 te zien is.

Natuurlijk zijn dit nog geruchten en als ik de tekeningen zo bekijk dan kan ik maar weinig nieuws zien. Voor hetzelfde geld is dit een tekening van de iPhone 4, toch?, Enfin, oordeel zelf maar. Hieronder staan nog een aantal tekeningen.

iPhone-5-tekening-a iPhone-5-tekening-b iPhone-5-tekening-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.