Geruchten
02 september 2014 - Ron Smeets

Tekeningen tonen Nexus 9 toetsenbord cover

De afgelopen weken is heel wat over de Nexus 9 tablet, gemaakt door HTC, gespeculeerd. Nog voor de zomer doken al specs en afbeeldingen van de tablet op die ook als Volantis of HTC T1 door het leven gaat. Wanneer de Nexus 9 officieel onthuld gaat worden is nog niet bekend, maar hij zou rond november in de winkels moeten liggen.

Vandaag is weer een en ander opgedoken. De toetsenbord cover springt daarvan het meest in het oog. Die zlijkt namelijk veel op die van de Surace Pro 3. Op een van de tekeningen althans. De tweede tekening lijkt duidelijk ergens anders op.

Zonder het te hoeven zeggen kan iedereen in een oogopslag wel zien waar de tablet en cover op de tweede tekening heel veel van weg hebben ;) Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het uiteindelijke duo (cover en Nexus 9) er ook echt zo uit gaan zien. Het blijven allemaal nog geruchten. Enfin, de cover zou volgens de laatste geruchten voorzien zijn van Bluetooth 4.0, NFC, een eigen, 450 mAh, accu en een afmeting van 228 x 320 x 5 millimeter.

Nexus-9-Keyboard-Cover Nexus-9-Keyboard-Cover-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.