Toestellen
23 augustus 2014 - Ron Smeets

Teaser video voor de Galaxy Note 4 legt nadruk op schrijven

In de video is nog de 'oude' Galaxy Note 3 te zien maar het filmpje is, zo blijkt aan het eind, bedoeld als teaser voor de Galaxy Note 4. Samsung zet zwaar in op de schrijf functies van de S Pen en de volgende Note.

De video verteld verder hoe belangrijk het voor de ontwikkeling van kinderen en onszelf is om te leren en te blijven schrijven. 

De inhoud en titel van de video 'Ready to Note? Your Note for handwriting' zijn ook overduidelijk daarop gericht. Verwacht dus bij de volgende Note nog meer features voor handgeschreven notities, agenda items, social media updates etc.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.