Accessoires
29 april 2011 - Ron Smeets

Teaser video van de Sony S1 en S2 Android tablets

Eerder deze week maakte Sony bekend dat men in de herfst van dit jaar twee Android (Honeycomb) tablets zal lanceren, de Sony S1 en S2. Om de tablet fans alvast een beetje lekker te maken heeft de Japanse fabrikant nu een teaser video online gezet.

Deze video toont nog niet veel nieuws, maar laat wel al zien hoe het dual screen van de Sony S2 gebruikt kan worden bij het gamen, internetten of bekijken en beluisteren van multimedia content.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.