Entertainment
06 mei 2010 - Ron Smeets

Te koop: positieve iPhone App reviews

Een van de voordelen van het huidige medialandschap van Blogs, Forums en andere podia waar gebruikers zelf hun mening over producten en diensten kunnen geven is het feit dat je tegenwoordig over vrijwel ieder product veel meer objectieve informatie kunt vinden dan enkele jaren geleden het geval was.

Bij YourAppReviewed denken ze daar echter iets anders over. Daar kun je namelijk positieve iPhone App reviews kopen.

Voor ca. 10 Dollar per review (afhankelijk van het pakket dat je inkoopt) wordt je App 'onafhankelijk' beoordeeld. Echter als een review minder dan 4 sterren krijgt van de reviewer dan mag de opdrachtgever zelf bepalen of deze review al dan niet in de App Store gepubliceerd mag worden. Bij een beoordeling van 4 of 5 sterren zal de reveiw direct, zonder tussenkomst van de opdrachtgever, gepubliceerd worden. Tja, je kunt je wel indenken welke reviews wel en niet online zullen verschijnen.

Het is maar dat jullie het weten als je weer een review van een App leest in de App Store ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.