Entertainment
28 oktober 2012 - Ron Smeets

Te koop: 'Een 16 GB Galaxy fucking Note' (fun)

Een Canadese eigenaar van een Samsung Galaxy Note vond het toestel te 'fucking' groot. Daarom besloot hij het toestel maar te gaan verkopen.

Hij postte onderstaande, hilarische, advertentie op Craigslist (zeg mar het Noord Amerikaanse Marktplaats). Helaas voor hem werd de advertentie verwijderd vanwege de gebezigde schuttingtaal. Jammer voor de verkoper, maar wel een hele leuke manier om een Galaxy Note te verkopen ;-)

Mocht je alle scheldwoorden en schuttingtaal teksten beter willen lezen, dan kun je dat hier doenVia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.