Accessoires
17 mei 2006 - Ron Smeets

Tattoos voor je GSM

Amerikanen met een Motorola RAZR of SLVR kunnen vanaf nu hun GSM 'tatoëren'. Niet zoals je zou mogen verwachten met een naald en inkt, maar met zelfklevende folie dat in diverse kleuren en dessins te koop is.

De tattoo's worden geleverd in een setje van 3 voorbedrukte exemplaren en 4 blanco printjes die naar eigen inzicht te ontwerpen en beprinten zijn met behulp van de gratis software die je bij Motorola kunt downloaden.

De 'tattoos' zijn eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen al je ze zat bent. Een setje van 4 tattoos en 4 blanco velletjes om er zelf te maken kost 10 dollar.Gerelateerde links:
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
Moto PEBL kiest kleur
Regenboog iPods in 23 kleuren
Real Madrid GSM van Siemens in IKEA stijl
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.