Toestellen
03 april 2014 - Ron Smeets

Tattoo en gratis accessoires voor je HTC One (M8) in Arnhem

Vanaf morgen (4 april) ligt de nieuwe HTC One (M8) officieel in de winkels. Mocht je van plan zijn er op de eerste dag meteen een te gaan kopen, dan is het wellicht een idee om maar meteen naar Arnhem te rijden. Mits je het niet erg vindt om het toestel in combinatie met een MTV Mobile abonnement aan te schaffen.

Ow, en neem meteen ook iets origineels of raars mee dat je in aluminiumfolie inpakt (zie foto hieronder) want HTC verloot morgen 10 accessoirepaketten van 250 Euro onder de meest originele ingepakte voorwerpen. Maar dat is nog niet alles. Je kunt, mocht je dat willen en je tijdig inschrijft, je gloednieuwe HTC One (M8), of een oude HTC One (Mini), ook nog laten graveren.

Zoals gezegd moet je je daarvoor wel op tijd inschrijven, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, en zorgen dat je een afbeelding van de tattoo die je op het toestel wilt laten zetten meesturen. Kijk voor meer informatie op http://www.htc-onegraveren.nl/. Ik ga morgenochtend in ieder geval het Mobile Cowboys logo in mijn One (M8) laten graveren ;)

Het evenement begint om half tien in de ochtend (op vrijdag 4 april dus). Vanaf dat moment kun je bij de T-Mobile Shop in Arnhem (De Gruyterpassage 4) de HTC One (M8) voor 0 Euro kopen in combinatie met een twee-jarig MTV Mobile abonnement van 40 Euro per maand. Letwel, dat is een abonnement met 6GB data en onbeperkt bellen en sms'en. Normaal betaal je daarvoor 60 Euro per maand. Best een aardige deal dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.